mésér ayeuna

$17.99

Nepi ka 8 kali leuwih gancang batan kartu memori biasa nyekel nembak pangalusna Anjeun tur meunangkeun kinerja rekaman video pikeun 4k Ultra HD jeung video HD Full. Sadia di Kamampuh gudang ti 16GB ka 256GB jeung speeds dibaca nepi ka 90MB / s pikeun mindahkeun gancang payil, theseEight kali leuwih gancang batan kartu memori biasa
Delivers laju jeung kapasitas Anjeun kudu candak 4k Ultra video HD
Nepi ka 60MB / s nulis speeds pikeun shot gancang ka kinerja ditémbak jeung nepi ka 90MB / s pikeun transfer gancang
Format kartu SD kinerja rekaman video pangluhurna jeung boh Kelas 10 jeung Kelas UHS Speed 3 (U3) ratings pikeun motret Full HD jeung 4k Ultra HD (3840 x2160p) video
Diwangun keur jeung diuji dina kondisi kasar; bukti suhu, tahan cai, shock bukti, jeung bukti x-ray.
Hirupna jaminan kawates

Leave a Reply