купи го сега

$17.99

До 8 пати побрзо отколку обичните мемориски картички за да се фати вашите најдобри снимки и да добијат перформанси на видео-снимка за 4K Ultra HD и Full HD видео. Достапни во капацитети за складирање од 16GB до 256GB со брзина на читање до 90MB / s за да преместите датотеки брзо, theseEight пати побрзо отколку обичните мемориски картички
Испорачува брзина и капацитет треба да се фати 4K Ultra HD видео
До 60MB / s пишуваат брзини побрзи шут да сними перформанси и до 90MB / s за побрз трансфер
Највисоката SD картичка формат перформансите на видео-снимка со двете Класа 10 и UHS класа на брзина 3 (U3) рејтингот за снимање на Full HD и 4K Ultra HD (3840 x2160p) видео
Изградена за и тестирани во тешки услови; температурата доказ, вода доказ, шок доказ, и рендген доказ.
Доживотна гаранција

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *